En annerledes start..

Sitter her og mimrer å ser igjennom bilder av Gabriel sin start på livet. Stakkar lille gutten vår fikk en helt annen start en vi hadde tenkt.

Gutten vår meldte ankomst nesten 5 uker før  termin, dette ble ikke problemfritt. Lungene var ikke modne, så cpap skulle bli noe han skulle være tilkoblet noen dager .

Selv om man vet at man er i trygge hender , blir dette en helt utrolig tøff start ! Jeg husksker mitt første møte med gutten etter at de hadde koblet på alt var helt forfærdelig.
Tanker som " hva har jeg gjort galt " dukket opp mange ganger i hode. Takker den dag  i dag for at intensiven var så flinke å snakke med oss om alt. (ENESTÅENDE folk)

Gabriel var ikke noe små etter å ha kommet før tiden , men av å til hjelper ikke dette. Pressriene var veldig intense så gutten vår kom fort ut. Noen mente at dette kunne være grunnen til at ting ble som de ble.

11 dager lå vi på sykehuse. Dagene var lange,tøffe,rørende og gode. Han gjorde fremskritt hver dag,noe som gjorde meg utrolig rørt.
Veldig rart hvor skjørt livet er men samtidig hvor sterk en liten kropp kan være. Jeg tar med meg mange gode minner fra denne tiden. 

Den dagen vi dro hjem dro vi hjem med et friskt barn, dette var viktig å huske. Selv om han hadde den starten han hadde er det ingen varige men.
Den dag i dag er han stor og rund, en sikkelig god gutt! 
Vill henge litt etter i motorikken fram til han er 1 år, men det er så lite at man vill ikke merke det.
Han har kapret hele mitt hjerte og er selvfølgelig det beste som noen gang har skjedd meg.
Jeg gleder meg til hvert herlige minne vi skal ha sammen.Tappre lille Gabriel .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ietmammahjem

ietmammahjem

22, Trondheim

Anja her , lykkelig tobarnsmor, interiør frelst og sammen med min drømmemann!:-)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits