Det er faktisk helt greit.

.. Å føle at mammarollen er tøff.
Man trenger ikke være i lykkerus hver dag og man kan kjenne på den slitne følelsen.
Vi er bare mennesker og mennesker trenger en pause.

Etter jeg ble tobarnsmor har jeg møtt meg selv i døra flere ganger. Vi har hatt våken netter i nesten 7 måneder ,så hode er ikke alltid der jeg skulle ønske det var.

Vi leser om svangerskaps deprisjoner og den slags. Men selv om du føler at du er der bare for at du tenker "gud jeg gidder ikke mer"!
Er det ikke dette du har. Vi har alle tøffe dager,ta og lagre de og bruk de som lærdom.

Som mamma må man bare akseptere at hverdagen er tøff,kjærestid er borte, alenetid er et fremmed ord og lukten av nyvasket hår er ikke hverdagskost.

(Selvfølgelig er det ikke alle som følee det slik)

Men er det galt med meg selv om jeg føler det sånn?

Jeg kan med hånden på hjerte si at denne permisjonen har vert lang med samtidlig kort. Jeg har nesten lengter på at lillemann skulle ha blitt større og fått mindre vondt. Men slik er det ikke. Det er fortsatt en urolig baby og han sover minimalt..

Jeg føler at den Anja jeg var før er bare en sliten humørsyk jente.

Jeg forguder barna mine.. Er bare litt vanskelig å holde motet oppe hele tiden.

Hensikten med innlegget er vel bare for å lufte litt tanker, kanskje har du hatt de samme selv?

11 kommentarer

Mia

17.12.2013 kl.12:35

Hei :) Ville bare si at jeg har en konkurranse gående på bloggen min hvor du kan vinne sminke fra Yves-Rocker til en verdi av 400 kroner. "Goodiebagen" inneholder: Mascara, kajal, leppestift og pudder. Håper du vil delta :D Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Vigdis

17.12.2013 kl.21:05

Synes det er bra å lese såpass ærlige tanker. Mest for at jeg skal forbedre meg på at livet som tobarnsmamma ikke er like mye "dans på roser" som det å bli mamma for første gang. Jeg håper snart lillebror roer seg og sover hele natta, plutselig så kan det jo skje :) Hold motet oppe litt til. Veldig fan av bloggen din, mye pga ærligheten din! :) Ønsker deg en fin kveld, og håper julen gir deg litt avslapning :)

ietmammahjem

17.12.2013 kl.22:59

Vigdis: å så koselig å høre snille du! Slike som deg gjør det slik at jeg vil fortsette å dele litt personlige ting:-) ja jeg tror alt blir bedre,vi har jo gode dager . Da er alt som en lek!:-) ikke gru deg så mye. Det er faktisk mye glede:-) klem til deg:)

sara

17.12.2013 kl.23:40

hei.

ville bare tipse deg om osteopat, vet ikke om dere har prøvd det? men det er det som virket hos oss! ble en helt ny verden etter en behandling. vi prøvde kiropraktor å masse masse andre ting først men ingenting hjalp og ingen fant noe, før vi gikk til osteopat, så ville kansje prøvd det? :) vet akkurat hvordan du føler deg, har følt det sånn selv, men så får du ett smil å fra gutten å da vet du liksom hvorfor man gjør det å holder ut hehe :p <3

Ida

18.12.2013 kl.00:30

Det er lov å kjenne at man er lei og ikke klarer mer. Betyr jo ikke at man ikke er glad i barna sine fordi! :)

Jeg har også to herlige gutter som det er 15 mnd mellom. :) Jeg er hjemme alene med begge to, valgte å ikke ha storebror i barnehage. Jeg har sovet veldig lite siden lillebror ble født for 7 uker siden og kjenner jeg er veldig trøtt og sliten til tider, blir fort at jeg lar det gå utover samboeren min!! :-P

De dagene der jeg har sovet lite forvandles jeg til et skikkelig snip-troll... Alt blir feil.

Lite søvn går utover psyken, man blir jo nesten gal. ikke uten grunn at de bruker det som torturmiddel i visse land...!!

Men det er noe med det, jeg har aldri vært så lykkelig før og jeg ville ikke byttet det bort mot noen ting i hele verden! :-)

Håper det ordner seg for dere, alt kommer til å bli bedre! :-)

Ønsker deg en god jul! :-)

Lis

18.12.2013 kl.04:30

Vi har vel ca samme avstand mellom våre barn og av og til tenker jeg "hva i alle dager har vi gjort". Lillebror har ikke kolikk, men sover ikke natta igjennom. Han begynte heldigvis å ta flakse for en mnd siden, så nå driver vi (les:jeg) og gir vann i steden for melk. Er på natt nr to nå, spent på hvordan det går..

Catrine

18.12.2013 kl.07:22

Jeg kjenner meg mye igjen! Du er tøff som skriver dette :) Jeg har bare én, men er innimellom så sliten at jeg vil gråte. Håper dere får hjelp med problemene. Mangel på søvn er som tortur!

ietmammahjem

18.12.2013 kl.11:08

sara: ostopat er prøvd, det hjalp litt. men må rine opp igjen :) ja det er sant , de dagene de er bare gode er alt glemt !<3

ietmammahjem

18.12.2013 kl.11:10

Ida: så sant det du skriver her :)
tuusen takk ! riktig fin jul ønskes deg også :-)

ietmammahjem

18.12.2013 kl.11:11

Lis: hehe , ja den tanken kan dukke opp ja :)
min nekter å ta flaske , han vil rett og slett ikke smake på den :p liten raring. :) håper det går bra til dere da ! Lykke til :)

ietmammahjem

18.12.2013 kl.11:12

Catrine: tusen tusen takk! :) er ikke tøff , bare greit å være ærlig synes jeg :)
helt klart! skal jeg pine noen en gang skal de bli med søvn tortur ;) hehe

signe

19.12.2013 kl.12:24

Det innlegget passa utrolig bra nå! Strakk ikke helt til etter kveldsstellet på 2åringen i går kveld som ikke hadde tenkt å legge seg. Samvittighet en min knuses totalt når jeg har sagt noe som ikke var helt gjennomtenkt. Vi er jo så utrolig redd for disse barna våre, men av og til er man bare så forferdelig sliten! Det perfekte hjem man ser over alt på blogger og nett er absolutt ikke noen fasit. Det er lov og være sliten!:) Klem til deg

Skriv en ny kommentar

ietmammahjem

ietmammahjem

22, Trondheim

2 søte små prinser på 15 mnds mellomrom, interiørfrelst , forlovet med min utkårete !:)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits